Uge 39 er altid noget særligt

Hvert år i uge 39 er der naturvidenskabsfestival på landsplan og ugen er også spændende og anderledes på Sønderbroskolen

Naturen er spændende! Naturen er spændende!
Elever fra alle klasserne havde en spændende og anderledes uge i uge 39, som gik fra 22. til 26. september.

Ugen stod i naturvidenskabens tegn og indbød til anderledes aktiviteter med besøg ude i den frie natur, nærstudier af regnorme og besøg i Aalborg Zoo, som altid slår dørene op for skoler i den uge.

På Sønderbroskolen blev der også studeret ivrigt på så forskellige emner som Solen og hvordan vi kan klare os uden, såvel som ture ud for at se hvad der er at finde i den å, der løbe ude bagved de store veje nær skolen.

9. årgang var - traditionen tro - ikke med i naturvidenskabsarbejdet. I stedet arbejdede de med innovation og iværksætteri, hvilket resulterede i en spændende virksomhedsmesse fredag.

Alt i alt en spændende og sjov uge hvor eleverne fik nye erfaringer med sig hjem.


-KI


PS - Se en af elevernes film om en fremtid uden solen - følg linket.

PPS - Og så var der brandalarm fredag eftermiddag, men pyha, det var heldigvis en teknisk fejl. Brandbilen nåede at komme før vi kunne ringe afbud, og det er jo godt at vide at de skynder sig.
 • ikon
  Kate Kudahl Østergaard Jørgensen den 06-10-2014
  Skoleporten

  Som I sikkert kan se, har vores skoleport fået ny startside.

  Der kan forekomme ændringer i billeder mv., men har man forslag eller kommentarer til siden, er I velkomne til at skrive til os på soenderbroskolen@aalborg.dk

  Hilsen Tahir og Kate
 • 23-10-2014
  12:15-13:30
  Teammøde 1.a · 1A
  1
 • 29-10-2014
  15:15-17:00
  Skole-hjem samtaler 9. årgang · 9A · 9I1 · 9I2
  1